APPOINTMENT

KLIK UNTUK BOOK APPOINTMENT: Book an appointment with DR SITI SCAN

*BOLEH ADVANCE BOOKING 3 MINGGU SEBELUM TARIKH SCAN.

Pengumuman:

Baby Scan bersama Dr Siti Suhaila. Online Booking Sahaja. Tiada cara lain. Terima kasih.

**@JalanGombak – Setiap Ahad Sahaja

* 𝗕𝗢𝗟𝗘𝗛 𝗔𝗗𝗩𝗔𝗡𝗖𝗘 𝗕𝗢𝗢𝗞𝗜𝗡𝗚 𝟯 𝗠𝗜𝗡𝗚𝗚𝗨 𝗦𝗘𝗕𝗘𝗟𝗨𝗠 𝗧𝗔𝗥𝗜𝗞𝗛 𝗦𝗖𝗔𝗡.

* Jika anda tidak dapat Klik tarikh yang anda minat, bermaksud slot appointment sudah penuh.  Sila pilih slot tarikh lain.

 

Terma & Syarat:

* Jika anda disahkan positif Covid-19, atau suspek atau “close contact” dengan pesakit Covid-19 dalam tempoh 14 hari sebelum tarikh sesi baby scan, sila tangguhkan Appointment anda untuk kesihatan dan keselamatan orang lain. Terima kasih.

*Selaras dengan Perintah Kerajaan untuk Mempraktikkan Jarak Sosial, Semasa Sesi Scan, 𝗠𝗮𝗸𝘀𝗶𝗺𝘂𝗺 𝟏 𝗣𝗲𝗻𝗴𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴 𝐃𝐞𝐰𝐚𝐬𝐚 & 𝟐 𝐊𝐚𝐧𝐚𝐤-𝐊𝐚𝐧𝐚𝐤 𝘀𝗮𝗵𝗮𝗷𝗮 dibenarkan masuk bersama pesakit.

** Sila pastikan anda memberi Email dan Nombor Handphone (Whatsapp) yang betul untuk pengesahan booking appointment anda.

** Selepas booking appointment, anda akan menerima email pengesahan daripada pihak kami. Kami akan Whatsapp/Sms SEBELUM Hari Sesi Scan (JUMAAT) untuk confirmkan kedatangan tuan/puan. (Perlu REPLY CONFIRM SEBELUM PKUL 𝟰 PTG JUMAAT). Jika tiada respon daripada pihak tuan/puan, slot anda dikira terbatal & akan diberikan kepada orang lain yang ingin scan. Terima kasih.

**Jika anda tidak menerima email pengesahan, sila email kpd kami di info@3d4d-scan.com untuk tindakan lanjut.