Semua Info Scan Baby untuk Ibu Mengandung

Semua info scan baby untuk ibu mengandung

RAMAI BAKAL IBUBAPA MASIH KELIRU SCAN BABY APA YG PERLU DIBUAT SEMASA BERJUMPA DOKTOR..

Tahniah Bakal Ibubapa. Anda baru sahaja mendapat tahu anda bakal menimang cahaya mata tak lama lagi. Ibu bapa baru terutama semasa 9 bulan mengandung, pasti ramai orang yang menggalakkan anda untuk membuat scan baby kan. 

Saya pasti banyak persoalan yang sering bermain di dalam fikiran anda berkaitan scan baby kan. 

Adakah anda mengalami situasi yang sama? Anda masih tertanya-tanya Apa itu Basic Scan?, Apa itu Detail Scan?, Apa Beza Basic Scan & Detail Scan?, 2D/3D/4D Scan Baby- Yang mana pilihan terbaik? Jantina Baby scan yang mana? Baby saya sihat seluruh anggota badan ke? Baby saya ada masalah ke? Detail scan berapa minggu? Jantina baby dapat dilihat berapa minggu? dan sebagainya. 

☑️ Jangan risau, dalam website saya, saya telah sediakan beberapa artikel dan infografik ringkas untuk memudahkan anda membuat keputusan yang lebih baik.

3 ARTIKEL PENTING YANG ANDA PERLU BACA UNTUK KETAHUI LEBIH LANJUT.

1. Infografik PERTAMA:
Melalui  infografik ini, saya menjelaskan secara ringkas waktu usia minggu kandungan berapa yang sesuai untuk scan baby anda. Jadi ia akan memudahkan anda untuk merancang setiap sesi scan anda.  

BERAPA MINGGU USIA KANDUNGAN SESUAI UNTUK SCAN BABY

2. Infografik KEDUA:
Melalui  infografik ini, saya menjelaskan secara ringkas supaya anda lebih memahami beza basic growth scan dan detail scan untuk baby anda.

DETAIL SCAN BABY MUDAH DIFAHAMI (INFOGRAFIK)

3. Artikel KETIGA:
Soalan kegemaran ramai. Jantina baby. Scan baby girl atau Scan baby boy. Saya jelaskan secara ringkas dalam artikel ini  waktu yang sesuai untuk melihat jantina baby anda dan berdasarkan gambar scan, Imej mana baby boy atau baby girl?

BABY BOY OR GIRL?

Jikalau anda berminat untuk melalui sendiri pengalaman scan

Ekslusif bersama Dr Siti Suhaila..

JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK SCAN BERSAMA DR SITI SCAN

(DR SITI SUHAILA) 🙂
https://3d4d-scan.com/baby-package/
https://3d4d-scan.com/contact/

Posted in Uncategorized.