Testimonials

Mohon kerjasama untuk menulis REVIEW dan berkongsi pengalaman scan anda.
Saya sangat menghargainya.
Terima kasih.
* Hanya Nama anda sahaja akan disiarkan dalam post review. Email dan contact number tidak akan dipamerkan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 485 reviews

second scan dengan doktor siti. servis tiptop dan penerangan doktor jelas. doktor pandai pujuk baby dan harga servis sangat berpatutan. highly recommended... πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Dr yang sangat terbaik πŸ‘πŸ»

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Highly recommendedπŸ‘ Dktor Siti pandai pujuk bby walaupun bby tgh takde mood nak tnjuk muka..Segala penerangan sgt jelas dan mudah untuk difahami..Harga yang ditawarkan juga sgt berpatutan😊

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Nurul Fatihah Fadzil on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

First time datang.Service tip top. Doktor bersemangat berkomunikasi dengan baby..suka sgt dan harga berpatutan.. tq dr siti

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Servis yang sangat baik. Berpuas hati...doktor bagus sangat dan pandai berkomunikasi dengan baby walaupun baby tengah takde mood πŸ˜‚
Penerangan dari doktor juga jelas. Setiap soalan akan cuba dijawab mengikut bahasa yang mudah faham..good and recommended πŸ˜‡πŸ˜

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Perkhidmatan yg sgt baik. Dr berusaha pujuk baby walaupun lama nak dapatkan muka baby. Harga yang sangat berpatutan. Thanks dr 😊

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Dr. Siti memang sgt friendly.. Dr. Siti gigih kejut baby bangun utk tengok muka baby dan periksa keadaan baby.. Penerangan Dr. Siti pun jelas dan mudah difahami.. Highly recommended..

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

2nd time buat scan dengan Dr. Siti. Dr. sangat friendly and pandai pujuk baby untuk tunjuk muka 😊Dr. Siti bagi penerangan dengan jelas and kita mudah faham. Highly recommanded! πŸ‘

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

2nd time buat scan dengan Dr Siti. Perkhidmatan yang baik dan penerangan yang detail. Terima kasih Dr Siti.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Pengalaman scan dengan Dr Siti adalah sgt menarik dan banyak pengetahuan yang kita dpt berkenaan baby dalam kandungan..walaupun baby tengah tidur, DrSiti puas kejutkan baby untuk menunjukkan gambar dan periksa keadaan baby.alhamdulillah semuanya ok dan perkhidmatan scan Dr Siti sangat bagus dan terbaikπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Second time scan dengan Dr.Siti..Sangat friendly..explain in details everything about baby..Highly recommended utk bakal mommy dtg scan..Price package pun affordable..πŸ‘

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Asmanina Azwani Abdul shukor on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

  1. Dr Siti sngt friendly , baik n gigih pujuk baby yg pemalu ni nk tunjuk muka, last dpt gmbr muka itu pun samar2 ditutupnya dgn tangan. Frust gmbr 2D tak dpt sbb dia tak nk posing, malu2. Terima kasih dr su saya bagi 6 bintang πŸ’•πŸ˜˜ Bakal parents nk scan boleh set appt dgn dr, murah pun murah dan banyak penerangan πŸ‘πŸ»

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

2nd time scan dgn doktor siti..doktor friendly, usaha pujuk baby tnjuk muke..n explain sume in details..tq doktor πŸ™‚

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Br buat scan 3D/4D td.. sangat berpuas hati dengan doktor yg rajin bercakap2 dgn baby..😊Highly recommended..

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Servis yang sangat sangat bagus dari Dr. Siti. Dah 3 kali datang scan. Penerangan yang sangat detail.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Third time scan dengan Dr Siti.. Dari anak first sampai sekarang ketiga, memang buat detail scan dengan Dr Siti.. Sangat recommended.. Dr yang peramah, penerangan yang jelas, dr pandai pujuk baby.. Baby siap angguk2 kepala dengar dr sembang dgn babyπŸ˜‚Thanks Dr..

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Terima kasih Dr. Siti. senang buat scan dengan Dr. Siti walaupun baby asyik nak tidur je..Dr Siti rajin pujuk baby supaya bangun. sangat berpuas hati dengan service yang diberikan.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Sangat suka sebab dr siti explained sangat details and baby tak nak tunjuk muka..dr siti pujuk smpai baby tunjuk..tqsm dr siti, sangat recommended

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Buat 3D4D..dh 36 weeks..baby dh xnak tunjuk muka..dr siti pujuk smpai baby tunjuk..tqsm dr siti

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

bt scan 3D4D pg td.. baby tak nak tnjuk muka.. dr siti pujuk smpai baby tnjuk muka dia. tq dr siti

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Page 1 of 25:
«
 
 
1
2
3
 
»