Testimonials

Mohon kerjasama untuk menulis REVIEW dan berkongsi pengalaman scan anda.
Saya sangat menghargainya.
Terima kasih.
* Hanya Nama anda sahaja akan disiarkan dalam post review. Email dan contact number tidak akan dipamerkan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN
Average rating:  
 603 reviews
by ilyani binti mohd dakroh on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

so far dr sangat bagus, keteruja dr utk bg baby respon pun best. penerangan yang jelas, cuma baby la tak nak bagi komitmen plak.

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Fatin on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Dr Suhaila sangat bersungguh-sungguh untuk beri hasil scan yang terbaik! Baby malu-malu pun, Dr Suhaila try jugak bagi shot cantik 😀

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nor suhaili on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Dr. CT paling best, kalau ada 10 bintang saya bg 10. Hehehe. Kalau semua doktor dalam dunia camni kan bagus . Drp layanan, nasihat, pengetahuan semua lengkap. Terima kasih, tak sabar tggu next visit scan. ✌🏻

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nur Aishah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Explanation dari Dr. yg sangat bagus dan terperinci. Very recommended.

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nur Adila on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdulillah thanks dr Siti.

Dr yg sgt la sporting. Sentiasa berinteraksi dgn baby walaupun

baby tgh xde mood nk tido je. Comel je pujuk baby sy td👶🏻.

Penerangan pun sgt detail n senang faham.

Thanks Dr Siti 💕

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by shinta Veronika Lubis on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doc Siti ..peramah jarang jumpa Doc yg peramah dan sportting sangat buka kaling2..terbaik untuk Doc Siti

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nissa mustafa on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alahmdulillah..done detailed scan twice previously..doc.x hbs2 pujuk baby spya cooperate so that detailed scan could be done..but baby still xnk cooperate..however doc Sgt sabar layan si kcik kt dlm..superb la..wlupun Ada part yg xdpt nak tengok detail due to baby's position yg xde mood time scan,but alhamdulillah still manage to see bhg2 penting pertumbuhan n perkembangan baby..many thanks doc..

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nurshahidah bt rahmat on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Seronok, dr peramah sgt.. kejut baby tunjuk muka , pujuk baby 🤗 terima kasih dr siti💕

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nurul Badriyah Ali on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

puas hati dan penerangan semua sangat jelas.

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Siti Fatimah Ashuri on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Sangat2 berpuas hati dgn penerangan dr Dr Siti utk
2d detail, 3d & 4d scan..

Very recommended 👍👍

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by farahdiba on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doktor yang baik,full explanation

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Zareenazura Mohd Jani on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

2nd time scan dgn Dr Siti. Seorang doc yg sgt peramah. Akan berusaha scan sampai nampak muka baby. Penerangan jelas. Melayan patient dgn sopan dan tak lokek dengan senyuman..

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nor azura on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

5 bintang doc tqvm

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nurhidayah Binti Abdul Latiff on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doktor siti sgt friendly doktor, mesra, dan akan scan beriya... Berusaha smpai baby bangun dan untuk gambar yg cantik...terima kasih atas nasihat2 dan explanation dari doktor... Sgt berpuas hati dgn servis diterima... Pengalaman yg sgt best! Terima kasih doktor siti❤

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by sarah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Sy pregnant baby 1st, mmg ni satu pengalaman yg baru..alhamdulillah dapat scan dngan dr siti ni, sporting n friendly sangat..staf nurse pon baik..penerangan doc pon detail sangat..sangat2 recommended 👍🏼

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by NURHANI on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doctor yg mahir dan friendly.

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Siti Nur Atikah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdulillah sy sangat berpuas hati.

Doktor yg berpengalaman, ramah dan mesra pelanggan.

Very recommended.

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Nur Syazwani Wagiman on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Detail scan diterangkan secara jelas dan terperinci dari Doktor Siti. Harga yg dikenakan juga berpatutan. InsyaAllah akan rekomen kepada kawan2 dan datang lagi untuk 4d scan. Terima Kasih Doktor Siti 😊

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Qurratu ain abd khalim khafidz on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdulillah,  doktor y sgt ramah dan mesra pesakit.  Doktor akan cuba bg y trbaik utk memuaskan hati pelanggan dia walaupun baby dlm perut tu bermacam ragam dye buat..  Alhamdulillah sgt puas hati 🙂

Terima kasih atas feedback anda 🙂

by Fizah Zairi on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Dr. yang friendly dan sangat membantu. Kami berpuas hati dgn layanan dari pihak klinik. Tq😊

Terima kasih atas feedback anda 🙂

Page 1 of 31:
«
 
 
1
2
3
 
»