Testimonials

Mohon kerjasama untuk menulis REVIEW dan berkongsi pengalaman scan anda.
Saya sangat menghargainya.
Terima kasih.
* Hanya Nama anda sahaja akan disiarkan dalam post review. Email dan contact number tidak akan dipamerkan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN
Average rating:  
 586 reviews
by Nur Syazwani Wagiman on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Detail scan diterangkan secara jelas dan terperinci dari Doktor Siti. Harga yg dikenakan juga berpatutan. InsyaAllah akan rekomen kepada kawan2 dan datang lagi untuk 4d scan. Terima Kasih Doktor Siti šŸ˜Š

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Qurratu ain abd khalim khafidz on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdulillah,Ā Ā doktor y sgt ramah dan mesra pesakit.Ā Ā Doktor akan cuba bg y trbaik utk memuaskan hati pelanggan dia walaupun baby dlm perut tu bermacam ragam dye buat..Ā Ā Alhamdulillah sgt puas hati šŸ™‚

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Fizah Zairi on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Dr. yang friendly dan sangat membantu. Kami berpuas hati dgn layanan dari pihak klinik. TqšŸ˜Š

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Shairah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

PeneranganĀ ygĀ sangatĀ terperinciĀ danĀ paparanĀ ygĀ sangatĀ jelas.

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Shahlina Ismail on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Saya rasa teruja krn kali pertama buat details scan.Ā Ā Penjelasan dr doc suhaila juga sgt membantu.Ā Ā Moment2 yg sgt tidak boleh dilupakan.

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Fara Wahedah Ahmad Murshid on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

DoctorĀ sangatĀ friendlyĀ andĀ berpengalaman.Ā Recommended.

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Norliana on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdullilah...terima kasih dr siti...sangat berpuas hati.
penerangan yang jelas dan mudah difahami.seorang yang
Soft spoken...insyallah next baby boleh repeat lg..

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Fazliaton Ismail on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Done scan detail pada 2 nov 2019. Doktor Siti peramah dan sedaya upaya unyuk dapatkan segala detail baby walaupun baby bekerjasama.Saya & suami berpuasa hati dengan penerangan dari Dr Siti..

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Norliana binti mat suri on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdullilah...terima dr siti sbb bagi penerangan yang jelas.
seorang yang soft spoken dan senang didampingi...insyallah next baby
Baby boleh repeat lagi....

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Shuhada on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

AsĀ usual,Ā DoctorĀ sangat2Ā soft,Ā understandingĀ nĀ professional.Ā GreatĀ experience.Ā TqĀ soĀ much.

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Nurul Athira bt Baharudin on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

DrĀ SitiĀ wasĀ veryĀ detailedĀ inĀ herĀ scan.Ā ThanksĀ Doc!

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Suhaida on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

TerimaĀ kasihĀ DrĀ SitiĀ atasĀ perkhidmatanĀ scanĀ yangĀ diberikan.Ā WalaupunĀ anakĀ kurangĀ responĀ tapiĀ DrĀ masihĀ beriĀ peluangĀ keĀ 2Ā denganĀ gĀ minumĀ airĀ nĀ jalan2Ā sekejapĀ sanĀ scanĀ semula.Ā TapiĀ babyĀ xnakĀ responĀ mana.Ā Heheh.Ā YangĀ pentingĀ DrĀ buatĀ terbaikĀ danĀ sayaĀ hargai.Ā TerimaĀ kasihĀ banyak2.

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Nurul Mardhiah binti mazlan on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

The best moment.šŸ‘ Terima kasih Dr. Siti.
Sangat mesra dan friendly dgn baby dan ibu.
Buat saya rasa senang dgn dgn Dr.
Harga pun berpatutan dgn service.
Very recommended for all moms. Thanks a lot. šŸ˜Š

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by amiza on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

drĀ sitiĀ ygĀ amatĀ baik,Ā recomended

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Nur Dayana Bt Fathi on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

sangatĀ memuaskan.Ā WillĀ repeatĀ again.

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by JULIA AHAMAD on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdulillah Dr. Siti seorang yg mesra & penerangan yg diberi sgt jelas. Harga pakej scan berpatutan.

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by nurul dianah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

iĀ hadĀ greatĀ experienceĀ withĀ doctorĀ sitiĀ compareĀ 2Ā klinikĀ syĀ checkĀ upĀ before.withĀ detailĀ explanationsĀ andĀ advised.Ā DoctorĀ tryĀ nĀ tryĀ toĀ wakeĀ upĀ myĀ babyĀ andĀ sheĀ didĀ it.Ā Terharu..GoodĀ jobĀ šŸ‘šŸ»Ā šŸ„°šŸ˜˜

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Shuhada Ali on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doctor yang sgt soft spoken, friendly, dan sangat2 berpengalaman. Sabar berkomunikasi dengan baby dalam kandungan bagi menjelaskan dengan terperinci walaupun baby saya tak nak bagi kerjasama katĀ  Doctor. Sabar memujuk tetap baby tak nak.. Thanks a lot Doctor. šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Nursyarfaizah binti Sapehi on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdulillah selesai scan detailed 3d4d..Doc sgt2 friendly n berusaha utk pujuk bby dptkan apa yg kteorg nk.Saya sgt2 berpuas hti dgn hasil kerja Doc.Very2 reccomended siapa2 nak buat scan kt sni..berbaloi2 dgn hrga. Terima kasih byk2 doc..In shaa Allah kte jmpa lg nnti..šŸ˜

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

by Yana on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Best recommended for detail scan n good explanation...

Terima kasih atas feedback anda šŸ™‚

Page 1 of 30:
«
 
 
1
2
3
 
»