Testimonials

Mohon kerjasama untuk menulis REVIEW dan berkongsi pengalaman scan anda.
Saya sangat menghargainya.
Terima kasih.
* Hanya Nama anda sahaja akan disiarkan dalam post review. Email dan contact number tidak akan dipamerkan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN
Average rating:  
 663 reviews
by Farah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Dr sgt ramah dan berpengetahuan. Walaupun baby susah nak bagi kerjasama tapi Dr tak jemu untuk pujuk dan siap bagi masa utk ibu pergi minum air rehat kejap sebelum sambung scan.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by ERNA SHAFIKA BT ZAINI on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Aini Sofia on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Pengalaman scanning yang berbeza. Doktor sangat peramah. Dan dapat few advices from her anyway. Overall, very good.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Nur Afiqah Daik on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Terima kasih pd Dr Siti, sbb bg sy peluang masuk 3kali walaupun puas dipujuk oleh Dr, baby still xmau tunjuk muka.. penerangan Dr sgt jelas, sgt friendly, buat kita rasa sgt selesa semasa scan dilakukan.. ini pengalaman kedua saya bersama Dr Siti.. sgt recommended untuk sesapa yg nak scan baby disini..

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by nurul imani on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

sgt recommended utk scan baby. dr pandai ambil perhatian baby. sgt puas hati

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Hazleen Hashim on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Sangat berpuas hati dengan layanan serta penerangan doktor yg sangat teliti, baik dan mesra.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Jamilah Isa @ Ibrahim on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Sangat berpuashati dengan service Dr Siti. Ini adalah pengalaman ke-2 dengan Dr Siti. Doktor yg peramah dan mesra, pandai berkomunikasi dgn baby dan penerangan yg bagus.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Nur Athirah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

seronok sangat, doktor pandai komunikasi dengan baby, beritahu dgn jelas sepanjang sesi tentang baby..very recommend!!

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by NADTHIKPHORN KAMPHOL on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doktor sangat mesra dan memberi penjelasan yang sangat jelas. Staf mesra dan sentiasa senyum.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Dinie Anuar on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

1st time scan 3D4D dgan Dr Siti. So far Memang recommended Sbb explanation very details, jelas and mudah faham. Dr Siti peramah, mesra pelanggan and sangat pandai tackle baby walaupun baby kejap ok kejap nak tdo. Thank you Dr Siti ☺️

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by NENi hayati on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

dokter yg sporting Dan penerangan yg jelas

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Sapinah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Kali pertama scan 3D4D dgan Dr Siti. So far Memang recommended Sbb explanation very details, jelas and mudah faham. Dr Siti peramah, mesra pelanggan and sangat pandai tackle baby walaupun baby kejap ok kejap nak tdo. So far, sangat puas hati. Tq so much Dr Siti and staff.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by NUR FARHANA BINTI MD ROSLI on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Sangat puas hati dengan bayaran. Dr yang peramah, cerita details dan pandai komunikasi dengan baby.πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Nur hadirah bt mohd nazari on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

seriously doktor dengan staff sgt2 baik dan peramah. Wlaupn anak sy ssh bg kerjasama, tapi dktor non-stop cuba pujuk baby. Lepas ni confirm nak scan je akan dtg sini. Thank you!

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Nisha on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Very professional n friendly sangat so Dr siti suhaila terbaik πŸ₯°πŸ₯°

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Nur Amrina on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Dr Siti sangat friendly. Explanation yang baik. Berusaha kejut baby bangun untuk detail scan, walaupun baby saya taknak bangun2. Hahaha. Dr suruh keluar pergi minum dulu untuk baby bangun and continue scan lepas tu. In Shaa Allah nanti datang lagi untuk 28 weeks nanti. Thank you Dr. Siti πŸ™‚

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by rafidah hamid on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Suhaila on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Ok

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Sri on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Very professional and friendly dr

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Lailatul Munawwaroh on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

5🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

sangat puas hati, doktor yg sangat peramah.. sangat detail doktor jelaskan πŸ₯°

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»