Testimonials

Mohon kerjasama untuk menulis REVIEW dan berkongsi pengalaman scan anda.
Saya sangat menghargainya.
Terima kasih.
* Hanya Nama anda sahaja akan disiarkan dalam post review. Email dan contact number tidak akan dipamerkan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN
Average rating:  
 566 reviews
by Norsazlinda on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Saya pregnant anak kedua & survey klinik utk ultrasound baby.
Then saya terjumpa review mommies tentang Dr Siti, saya sgt teruja &
sememangnya pengalaman ultrasound dgn Dr Siti sgt mengujakan!
Dr Siti pandai berkomunikasi dgn baby sepanjang ultrasound berjalan.
Suami & anak sulung saya jgk happy sepanjang sesi ultrasound. Thank you Dr Siti

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Nurul husna binti mohamad ruslan on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Alhamdulillah, kali kedua scan baby dgn Dr Siti, sememangnya sangat berpuas hati dan siap dapat diskaun sebab scan untuk second baby ­čśŐ Alhamdulillah, rezeki anak ­čśë murah pon murah, layanan memang tiptop, Doc & Staff semuanga lembut je bercakap..InsyaAllah, third baby pon akan buat disini juga.. ­čśś

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by nurul ashikin hashim on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

doctor┬áyg┬ásgt2┬áperamah..┬á┬áTerbaik­čśŐ

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by nur hazwani husna on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Anak kedua Scan dgn dr siti,sgt sgt puas Hati , dr siti
Xpernah bosan pujuk Baby suruh bgn, layanan yang sgt baik, mesti
Dan sgt selesa , penerangan Yang sgt baik,

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by nur syafarieza jamaluddin on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Recomended to all mommies out there

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Nur Izzati on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Layanan┬áyang┬ábagus┬ádari┬ástaff┬á&┬ádoktor.┬áProses┬ábooking┬ádan┬áscan┬ájuga┬áberjalan┬álancar┬átanpa┬ásebarang┬áhalangan.┬áDoktor┬ápandai┬ápujuk┬ábaby.┬áDrp┬ábaby┬átak┬ának┬átunjuk┬ámuka┬ápun┬áboleh┬ánampak┬ádengan┬ájelas┬ámuka┬ábaby┬áhasil┬ápujukan┬ádoktor.┬áGender┬ábaby┬ápun┬ánampak┬ádgn┬ájelas┬álps┬ádoktor┬ápujuk.┬áBerbaloi┬ádan┬ásangat┬árecommended┬á­čĹŹ­čĆ╗

 

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by nurul nabilahuda on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

alhamdullillah sgt berpuas hati dgn kemesraan doc entertain ..recomended n akn dtg lg utk next scan..info yg diberikan mmg byk bg manfaat

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Farihan on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Sangat berpuas hati dengan layanan dr siti dan staff...penerangan yg jelas dan details..walaupun baby malu2 nak tunjuk muka...so far highly recommended.

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by syafiqa on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

puas hati sangat dengan servis dr siti. sebelum ni baca review je sebelum booking. alhamdulillah memang betul apa yang dikatakan! best sangat dengan layanan dr siti yang peramah, sangat jelas apa yang dia terangkan, walaupun baby malu2 nak scan tapi dr siti pandai pujuk dan nampak hasilnya. sangat recommended Ôś║´ŞĆ

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by FARAH LIYANA BINTI ZULKIFLI on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

DOC SANGAT PANDAI COMMUNICATE DENGAN BABY. SANGAT DETAIL DAN BERPENGALAMAN. HAPPY DAPAT TAHU ANAK SIHAT & JANTINA ­čą░

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Mazzanidah on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

penerangan doc sgt2 detail dan faham. doc yg peramah. tq

 

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by nik nur hazwanie on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Scan bersama Dr Siti sgt memuaskn n detail... Penerangan yg sgt detail. Teruja bila dpt melihat baby brgerak

 

 

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Nur Hasmira on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doktor yg sgt peramah.

Dia berusaha juga pujuk baby wpun baby tidur & tak nak tunjuk muka sgt. Penerangan juga sgt jelas. Alhamdulillah, sye dan suami sgt berpuas hati. Highly recommended┬áÔś║

 

 

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Nandika on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

The┬ábest┬áplace┬áto┬ádo┬áscanning.┬áDr┬áSiti┬áis┬ávery┬áfriendly,┬áthoughtful,┬ánot┬ácalculative┬áand┬ávery┬ápassionate.┬áSheÔÇÖs┬ávery┬áthorough┬áand┬átakes┬átime┬áto┬áexplain┬áeach┬áand┬áeverything┬áto┬áensure┬áwe┬áare┬áwell┬áinformed.┬áThanks┬áa┬álot┬áDr┬áSiti!┬á­čśŐ

Thank you for your feedback ­čÖé

by Nurhafiza on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doc sangat friendly.. Explanation yg sangat jelas.. Very recommended ­čĹĆ­čĹĆ

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Azura on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Scan 3D/4D n growth yg sgt memuaskan. DR Siti sgt peramah Dan komunikasi yg baik dgn baby.. baby pun well response.. penerangan yg details jugak diberikan mengenai baby Dan ibu. tq Dr Siti.

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Nur Dayana Bt Fathi on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doctor very friendly. Easy to communicate. Will repeat again.

Thanks

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by Noraimy Nadiyah bt Wahab on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

good..doctor explained very details..tq

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by izzatul akmal on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

friendly Dr.

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

by aenmuhd on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Doktor yg sangat peramah dan soft spoken. Walaupun baby tak nak tunjuk muka tapi doktor berusaha pujuk baby dan bagi saya peluang untuk scan lagi sekali. Penerangan yang jelas utk semua bahagian ­čÖé

Terima kasih atas feedback anda ­čÖé

Page 1 of 29:
«
 
 
1
2
3
 
»