Testimonials

Mohon kerjasama untuk menulis REVIEW dan berkongsi pengalaman scan anda.
Saya sangat menghargainya.
Terima kasih.
* Hanya Nama anda sahaja akan disiarkan dalam post review. Email dan contact number tidak akan dipamerkan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 474 reviews
by Asmanina Azwani Abdul shukor on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

  1. Dr Siti sngt friendly , baik n gigih pujuk baby yg pemalu ni nk tunjuk muka, last dpt gmbr muka itu pun samar2 ditutupnya dgn tangan. Frust gmbr 2D tak dpt sbb dia tak nk posing, malu2. Terima kasih dr su saya bagi 6 bintang πŸ’•πŸ˜˜ Bakal parents nk scan boleh set appt dgn dr, murah pun murah dan banyak penerangan πŸ‘πŸ»

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

2nd time scan dgn doktor siti..doktor friendly, usaha pujuk baby tnjuk muke..n explain sume in details..tq doktor πŸ™‚

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Br buat scan 3D/4D td.. sangat berpuas hati dengan doktor yg rajin bercakap2 dgn baby..😊Highly recommended..

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Servis yang sangat sangat bagus dari Dr. Siti. Dah 3 kali datang scan. Penerangan yang sangat detail.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Third time scan dengan Dr Siti.. Dari anak first sampai sekarang ketiga, memang buat detail scan dengan Dr Siti.. Sangat recommended.. Dr yang peramah, penerangan yang jelas, dr pandai pujuk baby.. Baby siap angguk2 kepala dengar dr sembang dgn babyπŸ˜‚Thanks Dr..

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Terima kasih Dr. Siti. senang buat scan dengan Dr. Siti walaupun baby asyik nak tidur je..Dr Siti rajin pujuk baby supaya bangun. sangat berpuas hati dengan service yang diberikan.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Sangat suka sebab dr siti explained sangat details and baby tak nak tunjuk muka..dr siti pujuk smpai baby tunjuk..tqsm dr siti, sangat recommended

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Buat 3D4D..dh 36 weeks..baby dh xnak tunjuk muka..dr siti pujuk smpai baby tunjuk..tqsm dr siti

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

bt scan 3D4D pg td.. baby tak nak tnjuk muka.. dr siti pujuk smpai baby tnjuk muka dia. tq dr siti

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Tqsm dr siti suhaila.da pergi td.byk kali dr tlg pujuk baby,suruh tunjuk muka die,die asyik tutup muka pakai tgn je.hehe penerangan yg details,service yg bgs.sy amat berpuas hati.tq lg sekali 😘😍😍

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Pengalaman scan yang paling seronok. Dr Siti seorang yang peramah. πŸ™‚ 

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Dari anak pertama sekarang anak kedua, saya akan datang dari jauh untuk scan dengan Dr Siti. Tak nak pergi tempat lain dah <3

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Dr Siti berusaha pujuk baby sampai baby tunjuk muka dengan clear. TERIMA KASIH DR.

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Kami puas hati sgt dengan servis Dr Siti πŸ™‚

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Terima kasih banyak2 atas layanan Dr. BEST SANGAT!

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Dr Siti Suhaila yg sgt bagus dalam penerangan terperinci mengenai baby . Alhamdulillah semua normal , cuma puas dr pujuk baby x nk bekerjasama tunjuk mukanya. Pemalu kot baby ni maklumlah girl. Apapun sgt berpuashati dgn dr Siti yg kecil molek orangnya. Terima kasih dr! Sangat berpuashati1πŸ‘β˜Ίβ˜Ίβ˜Ί

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

by Farihan binti mohamad razali on Ultrasound 3D 4D Malaysia - DR SITI SCAN

Dr yang friendly dan penerangan yang sangat jelas

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

I had an appt today for my scan.. Right from taking an appt until the scan everything went very smoothly. The receptionist kept us informed that after one pateint it will be our turn.. Doc explained everything regarding the scan in details.. Did not rush at all.. Our baby was not so co-operative while doing the scan still doc was very patient. Overall a very good experience as all our queries were answered professionally and in a freindly manner..thank u all! Will definitely comeback and recommend ur clinic to others! πŸ™‚

Thank you for your feedback πŸ™‚

Dr scan baby dengan terperinci. Suka scan dgn Dr Siti. TQ

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Sangat Recommended kepada semua Bakal2 Ibu.. THUMBS UP!! Terima kasih Dr Siti πŸ™‚

Terima kasih atas feedback anda πŸ™‚

Page 1 of 24:
«
 
 
1
2
3
 
»